Om Ahler

om ahler brand

Ahler Sko er den officielle webshop, hvor du kan købe brands som AhlerTGA by AhlerA by Ahler og Blue Industry. På webshoppen kan du shoppe tøj, sko og accessories i god kvalitet. Alle sko fra både Ahler og TGA by Ahler, bliver designet i Danmark og herefter produceret i Italien, Portugal og Kina.

Alle vores produkter er fremstillet i lækre kvalitets materialer, som sikrer dig en god komfort. Hver sæson udkommer der nye kollektioner, for at sikre at din garderobe altid kan opdateres med de nyeste trends.

Ahler forhandles i både ind- og udland hos anerkendte forhandlere, samt på vores officielle webshop – Ahler-sko.dk

Historien bag Ahler Sko

Det danske brand Ahler, blev etableret i Aarhus i 1999. Hvor man påbegyndte de første kollektioner af herresko.

Efterspørgelsen på smarte herresko steg hurtigt, man udvidede derfor kollektionerne. Blandt andet med en helt ny kollektion TGA by Ahler, som er designet efter Ahlers grundlæggende design principper. Men som prismæssigt ligger der hvor alle kan være med.

Nyskabende og moderne fodtøj

Sæson efter sæson, stræbes der efter at levere nyskabende og moderne herresko, til den mode- og selvbevidste man. Kollektionerne i Ahler og TGA by Ahler, er designet til at appellere til et bredt publikum. Som værdsætter individuel smag, som ønsker at følge de nyeste trends og tendenser.