Brands

Ahler

Ahler

Hos Ahler producere vi herresko og har forskellige brands. Ahler sko er lavet i et italiensk design og har en fantastisk kvalitet. Skoene designes af danske designere i Aarhus og produceres i blandt andet Italien og Portugal.
Ahler skoene har fået international anerkendelse i ind- og udland. Med de lækre italienske sko i kalveskind, er du sikker på at få en drøm af en sko.

Stilen er enkel, med et miks af kulturer. De er innovative og frække. Med et par Ahler sko er du sikker på succes og en misundelsesværdig sko – og så er det lækkert design, som ikke er rystende dyrt.
Mærk hvordan den italienske ånd strømmer ind over dig, mærk duften af det skønneste kalveskind og føl hvor lækre et par Ahler sko er.

Vi har sko til manden som får dig til at stå udenfor mængden, skoen der symboliserer klasse og den sporty sko, der udstråler sikkerhed og stil.

TGA

TGA By Ahler

En tga sko er en meget klassisk og alsidig herresko, og den italienske stil er let at spore. En tga sko fra Ahler er en fantastisk smuk sko, som kan bruges til hverdag og fest. Den er super elegant til et lækkert jakkesæt, og fed til et par jeans og en t-shirt.

Tga by Ahler findes både i de klassiske nuancer, så som sort og brun, samt mere farverige nuancer.

Der er både den meget karakteristiske, klassiske og rene TGA sko, som går helt fantastisk til firmamøder, jakkesæt og fest. Der er også den lidt mere sporty sko, som også er rigtig god til jakkesættet, men som også er vildt fede på en anderledes måde. Den sporty TGA sko er perfekt, hvis du lige ønsker at pifte dit casual outfit lidt op.

A by Ahler

A by Ahler

A by Ahler bliver designet i Danmark og fremstillet af lækre kvalitetsmaterialer. Kollektionerne indeholder smarte accessories til den moderne mand, og består af alt fra stilrene bælter til praktiske weekendtasker i et klassisk design.

A by Ahler fremstilles af italiensk kalveskind i forskellige neutrale nuancer. Skinnet gør, at alle produkter får et smukt patina jo mere de bruges.

De moderne accessories passer til alt fra det klassiske jakkesæt til det mere street casual outfit.

LAB 71x04

labforside

LAB 71x04

I 2019 sad to generationer og puslede med ideen om at lave deres eget sneaker brand. Med ungdommens visioner og sans for den hurtige trend, og den ældre generations knowhow og sans for detaljer, blev dette starten på det perfekte co-LAB mellem to generationer – far og søn. Dermed blev LAB 71×04 en realitet.

LAB 71×04 har fokus på design og ikke mindst kvalitet og komfort. Alle kollektioner bliver nøje sammensat ud fra disse værdier.

Stilen er clean og enkel. Derfor kan en LAB sko bruges til ethvert outfit. Skab et cool og casual look ved at tilføje et par sneakers til et suit. I hverdagen er en LAB 71×04 sko perfekt til et par jeans og en cool sweatshirt.