Brands

Ahler

Ahler

Hos Ahler producere vi herresko og har forskellige brands. Ahler sko er lavet i et italiensk design og har en fantastisk kvalitet. Skoene designes af danske designere i Aarhus og produceres i blandt andet Italien og Portugal.
Ahler skoene har fået international anerkendelse i ind- og udland. Med de lækre italienske sko i kalveskind, er du sikker på at få en drøm af en sko.

Stilen er enkel, med et miks af kulturer. De er innovative og frække. Med et par Ahler sko er du sikker på succes og en misundelsesværdig sko – og så er det lækkert design, som ikke er rystende dyrt.
Mærk hvordan den italienske ånd strømmer ind over dig, mærk duften af det skønneste kalveskind og føl hvor lækre et par Ahler sko er.

Vi har sko til manden som får dig til at stå udenfor mængden, skoen der symboliserer klasse og den sporty sko, der udstråler sikkerhed og stil.

TGA

TGA By Ahler

En tga sko er en meget klassisk og alsidig herresko, og den italienske stil er let at spore. En tga sko fra Ahler er en fantastisk smuk sko, som kan bruges til hverdag og fest. Den er super elegant til et lækkert jakkesæt, og fed til et par jeans og en t-shirt.

Tga by Ahler findes både i de klassiske nuancer, så som sort og brun, samt mere farverige nuancer.

Der er både den meget karakteristiske, klassiske og rene TGA sko, som går helt fantastisk til firmamøder, jakkesæt og fest. Der er også den lidt mere sporty sko, som også er rigtig god til jakkesættet, men som også er vildt fede på en anderledes måde. Den sporty TGA sko er perfekt, hvis du lige ønsker at pifte dit casual outfit lidt op.

A by Ahler

A by Ahler

A by Ahler bliver designet i Danmark og fremstillet af lækre kvalitetsmaterialer. Kollektionerne indeholder smarte accessories til den moderne mand, og består af alt fra stilrene bælter til praktiske weekendtasker i et klassisk design.

A by Ahler fremstilles af italiensk kalveskind i forskellige neutrale nuancer. Skinnet gør, at alle produkter får et smukt patina jo mere de bruges.

De moderne accessories passer til alt fra det klassiske jakkesæt til det mere street casual outfit.

Blue Industry

Blue Industry

Blue Industry skjorter er indbegrebet af herre skjorter i høj kvalitet.
Vi sælger Blue Industry skjorter i den højeste kvalitet, og i moderigtige farver og mønstre. Køb din nye herre skjorte hos os. Vi leverer kun kvalitet.

Blue Industry skjorter er en vare vi er meget stolte af at kunne tilbyde vores kunder. Herre skjorterne fås i mange farver og i mange mønstre. De har masser af smarte detaljer, såsom træknapper eller andre sjove og anderledes detaljer.

De fleste af skjorterne fra Blue Industry, har i halskant og på indersiden af manchetterne anderledes stof indsyet. Det giver lige skjorterne et ekstra pift, når ærmerne bliver smøget op, og de øverste halsknapper får lov at stå åbent.

MP Strømper

7irKIq5A

MP Strømper

MP strømper er nogle af de bedste strømper, du kan få på markedet. Virksomheden er dansk og har en historie, der går helt tilbage til 1937, hvor håndværk og design har været en stor del af deres produktion af strik.

Produkterne fra MP opfylder kravene fra både den stilbevidste urban gentlemand såvel som den trendspottende sneaker entusiast, samtidig med at der tages hensyn til miljøet og pasformen på brugerens fødder.

Alle sokker er tæt strikkede med en ekstra stærk hæl- og tåforstærkning, strømperne er i det fineste Oeko-Tex-certificerede garn, som er med til at sikre dig strømper i høj kvalitet.